Folder 2018 - 11 Mai - Sesiunea de comunicari stiintifice studentesti FIM

Sesiunea de comunicări este un eveniment al întregii comunităţi FIM, la care sunt invitaţi atât studenţii facultăţii, cât şi profesorii.

Sunt organizate două secţiuni, care se vor desfăşura vineri 11 mai 2018:

Secţiunea 14-01 Biomateriale şi Dispozitive Medicale

Secţiunea 14-02 Echipamente şi Sisteme Medicale

* Autorii studenţi sunt aşteptaţi să înscrie în program lucrările, prin comunicarea următoarelor date: titlul lucrării, numele şi anul de studii pentru autorii studenţi şi numele profesorului îndrumător. Aceste informaţii se transmit la Departamentul de Bioinginerie şi Biotehnologii al facultăţii (dbb@iem.pub.ro), pană la data de 27 aprilie 2018.

* Lucrările se prezintă oral, cu suport PowerPoint (dacă este cazul), în general în ordinea înscrierii în program. Sălile sunt dotate cu calculator şi videoproiector. Fişierele în format *.ppt se încarcă pe calculator înainte de începutul sesiunii sau în pauză. Demonstraţiile practice sunt încurajate şi apreciate. Fiecare prezentare este însoţită şi de o lucrare scrisă în formatul unui articol ştiinţific.

* Pentru fiecare lucrare se alocă maximum 10 minute (prezentarea cca. 7 min. şi discuţii / întrebări cca. 3 min.).

* Facultatea de Inginerie Medicală oferă premii pentru autorii celor mai reprezentative lucrări, fiind apreciate conţinutul lucrării şi calitatea prezentării.