Folder 2017 - 12 Mai - Sesiunea de comunicari stiintifice studentesti FIM

 

Sesiunea de comunicări este un eveniment al întregii comunităţi FIM, la care sunt invitaţi atât studenţii facultăţii, cât şi profesorii. Sunt organizate două secţiuni, care se vor desfăşura vineri 12 mai 2017, începand cu ora 9:00:

 

     Secţiunea 14-01 Biomateriale şi Dispozitive Medicale

     Secţiunea 14-02 Echipamente şi Sisteme Medicale

 

* Lucrările se prezintă, în general, în ordinea înscrierii în program. Prezentarea unei lucrări se face oral, cu suport PowerPoint (dacă este cazul). Sălile sunt dotate cu calculator şi videoproiector. Fişierele în format *.ppt se încarcă pe calculator înainte de începutul sesiunii sau în pauză. Fiecare prezentare este însoţită şi de o lucrare scrisă în formatul unui articol ştiinţific.

   

* Pentru fiecare lucrare se alocă maximum 10 minute (prezentarea cca. 7 min. şi discuţii / întrebări cca. 3 min.). Numărul de lucrări înscrise este foarte mare; de aceea, timpul alocat fiecărei prezentări va fi respectat cu stricteţe.

 

* Facultatea de Inginerie Medicală oferă premii pentru autorii celor mai reprezentative lucrări, fiind apreciate conţinutul lucrării şi calitatea prezentării.

File S_14-01_BDM_2017
File S_14-02_ESM_2017