HTML Document 2017 - 25-29 noiembrie Conferința interuniversitară TEATRUL ȘI INTERDISCIPLINARITATEA. MEDIILE DIGITALE ȘI ARTELE SPECTACOLULUI CONTEMPORAN.


Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și Centrul International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative – CINETic  organizează,în perioada 25-29 noiembrie 2017, conferința interuniversitară TEATRUL ȘI INTERDISCIPLINARITATEA. MEDIILE DIGITALE ȘI ARTELE SPECTACOLULUI CONTEMPORAN.

 

La eveniment sunt invitați să participe studenți din toate centrele universitare (studii de licență, master sau doctorat) – nu doar din domeniile Teatru și Artele spectacolului sau Cinematografie și Media, ci și de la specializări din Arhitectură, Arte vizuale, Inginerie, Electronică, Informatică, Psihologie etc. Ne dorim să creăm, astfel, o rețea activă de colaborare interuniversitară și interdisciplinară.

 

În afară de atelierele de specialitate susținute de profesori și cercetători din cadrul UNATC București și CINETic, cei înscriși pot prezenta proiecte personale sau de grup în care sunt implicați, sau pe care vor să le dezvolte.

 

·        ATELIERUL 1:   SOUND AND MOTION CAPTURE (Grigore BURLOIU, Ștefan DAMIAN)

·        ATELIERUL 2:   SPAȚII IMERSIVE ȘI FILMĂRI 3D. REALITATEA VIRTUALĂ ȘI NEUROȘTIINȚELE COGNITIVE (Marius HODEA, Adrian DAMIAN, Alexandru BERCEANU)

·        ATELIERUL 3:   ANIMAȚIE ȘI STOP MOTION (Ion ARAMĂ, Bogdan CEANGU)

·        ATELIERUL 4:   DIALOG INTERUNIVERSITAR ȘI INTERDISCIPLINAR Prezentări ale participanților (pe baza înscrierilor)

 

 Numărul de locuri este limitat. Înscrierile se fac până miercuri, 22 noiembrie 2017, transmițând o scurtă autoprezentare la adresa de email: cineticinitiatives@gmail.com.

 

Organizatorii asigură pentru participanți masa și cazarea (în căminul UNATC). Transportul CFR (pentru doctoranzii care nu se încadrează în limita de 27 de ani) se poate deconta - în baza tichetelor de călătorie.

 

CONTACT: Dr. Elena Belciu, Coordonator programe CINETic, 0746230481, elena.belciu@unatc.ro