HTML Document 2019 - 24 octombrie- Training - "Acces electronic la literatura stiintifica pentru sustinerea si promovarea sistemului de cercetare si educatie din Romania"

Biblioteca Centrală a Universităţii “Politehnica” din Bucureşti şi Compania Enformation organizează training-ul cu tema

Data: joi, 24 octombrie 2019

Interval orar: 11.00 - 11.45

Speaker: Rares Vasilica, trainer Enformation

Locatie: Universitatea "Politehnica" din Bucuresti, Biblioteca Centrala, corp A, etaj 3, sala 3.2

Sesiunea de instruire privind resursele electronice de informare și documentare disponibile în Universitatea “Politehnica”  din Bucureşti se adresează tuturor membrilor comunităţii ştiinţifice  a UPB, studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari.

Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat în cel mult 5 zile lucrătoare de la terminarea evenimentului,  de pe site-ul https://www.e-nformation.ro , buton Evenimente, din secțiunea Profil Instituțional – Certificate de participare. Vă rugăm să vă înscrieți la eveniment cu aceași adresă de email cu care aveți contul enformation (contul de acces mobil).

Va  multumim pentru participare, Cu deosebita consideratie,

Carmen Predescu

Bibliotecar